Ukrasi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kompleti:
Da bi vaše venčanje bilo još lepše, potrebno je neke  detalje ukrasiti što lepše. Predstavljam vam komplet koji je  napravljeni u istoj boji i dizajnu, tako da sada možete imati sve što vam je neophodno za sam čin venčanja u bojama koje vi želite. Komplet sadrži: knjigu gostiju sa ukrasnim koricama po želji, korpicu za kićenje, ukrase za čaše mladenaca, ukrase za nož prilikom sečenja torte, jastuče za burme, podvezica i dve dekorisane sveće za crkvu. Kao što vidite na slici, komplet će zavisiti od vrste materijala, boje i ukrasa. Ukoliko ste maštoviti, vi osmislite vaš komplet, koji će biti urađen onako kako želite, a mi smo tu da to ostvarimo.

 

 

 

 

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 


 

Pokloni za goste:
Ukoliko želite da iznenadite vaše goste i potrebna vam je nova ideja, mi ćemo vam pomoći da se izdvojite i poklonite im što originalniji poklon. Ukoliko volite bombonice, svideće vam se ukras od bombona u obliku cveta sa satenom, tilom, biserom i cvetom. Kao što vidite na slici, cvetovi od bombona mogu se napraviti na više načina, a vi odaberite vaš omiljeni. Ili im poklonite muzički disk  sa najlepšim ljubavnim pesmama u posebno ukrašenom pakovanju vrlo ekskluzivnom sa puno satena, tila, bisera, perli, perja, mašni... Pored ovih ukrasa, može se staviti ukrasni papir sa imenom mladenaca kao i datumom venčanja i samim tim vaši gosti imaju jednu večnu uspomenu sa vašeg venčanja.

 

Kristalno Vencanje Kristalno Vencanje Kristalno Vencanje Kristalno Vencanje
Kristalno Vencanje

Kristalno Vencanje

 

 

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 

 

Čase mladenaca:
Unikatno ukrasavanje po zelji.

 

 

Kristalno Vencanje Kristalno Vencanje Kristalno Vencanje Kristalno Vencanje Kristalno Vencanje

 

 

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 

 

Cvetići za kićenje:

 

 

 

Kristalno Vencanje Kristalno Vencanje Kristalno Vencanje Kristalno Vencanje

 

 

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 

 

 

Ukrasna školjka za burme:
Kao što ste primetili da volimo da predstavimo nove trendove, ni sada nećemo napraviti izuzetak. Ova ukrasna školjka može da zameni jastuče za burme ukoliko volite nešto novo a zaista prelepo. Ona je od satena i bisera a kada je otvorite unutra se nalaze ukrasne mašne i to je mesto za vaše burme. Prosto se ne zna da li je lepša kada se otvori ili zatvori vama prepuštamo da to izaberete. Dodatno ukrašavanje školjke sa 150 perli i bisera.

  

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 

 

 

Cvetni ukrasi za svaku priliku:
Ovi cvetovi su vrlo praktični jer ih možete iskoristiti za sve sto želite da ukrasite. Postoje mali, srednji i veliki. Mogu da se ukrase biserom i satenom. Mali je idealan za ukrašavanje salveta za razne svečanosti, kićenje kola za svadbu jer se lako stavljaju i skidaju a vrlo lepo izgledaju a boju vi birate, mogu da služe kao dekoracija stola, stepenica, balkona svega što želite. Srednji je u obliku lopte i takođe zavisi od vas kako želite da ukrasite prostor pogodan je  za unutrašnje ali i za spoljno ukrašavanje. Veliki je u obliku veće lopte i predlažemo da više takvih ukrasa okačite na plafon da vise iznad vas i vaših gostiju što će izgledati vrlo zanimljivo. Možete staviti onoliko cvetova koliko sa vama sviđa.

 

 

  

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 

 

 

Grandiozne mašne:

 

Unikatne mašne velikih dimenzija za ukrašavanje kola, vrata (restorana, hotela, kuće, lokala) razne promocije i nagradne igre. Idealno za sve prilike i praznike.

 

 

 

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 

 

Svetlucave vaze:

 

 

 

 

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 

 

 

Ekskluzivan stalak za tortu sa kristalima (iznajmljivanje):
Novo u ponudi je ekskluzivan stalak za tortu ukrasen sa jako puno kristala koji svetlucaju, pa cete samim tim taj svecani trenutak iznosenja torte uciniti jos glamuroznijim.
Pogodan za sve svecanosti ali svakako najefektnije je za vencanje sa stilom.U ponudi razne dimenzije i oblici.

 

 

 

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 

 

 

Elegantni inicijali i brojevi za tortu od cirkona:

 

 

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 

 

 

Toper u kraljevskom stilu:

 

 

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 

 

 

Ukrasne svetlucave trake (idealno za stonjake,salvete,masne,koktel stolove):

 

 

 

 

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 

 

 

 

 

NAJNOVIJE SPECIJALNE ELEGANTNE KUTIJE ZA PAKOVANJE CVEĆA

 

Budite jedinstveni i neka poklon kao sto je buket cveća na ovakav način pakovanja svakog ostavi u velikom iznenadjenju.

 

 

 

 

ELEGANTNE KUTIJE ZA PAKOVANJE POKLONA

 

 

 

 

 

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE

 

 

 

 

 

 

Elegantni brojevi za stolove

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NAZAD NA VRH STRANICE